Kasvohoidot

Kaikkiin kasvohoitoihimme, mikäli hoito sen sallii, teemme rentouttavan kasvohieronnan. Hoitojen yhteydessä hoidamme myös decolte alueen sekä hieromme rentouttavasti pään ja hiuspohjan aluetta. Peruskasvohoitoihin, jalkahoitoihin sekä laitehoitoihin voit valita lisäpalveluista depiloinnit (karvanpoistot) vartalon sekä kasvojen eri alueille, kulmien ja ripsien lisäpalvelut, Led-valoterapiahoidon, silmänympärysalueen hoidon. Voimme palvella myös pieniä ryhmiä yhtäaikaisesti sekä meille voi tulla hoitoon myös kumppanin tai ystävän kanssa!

Valitsemme hoitojen lopuksi kaikkiin hoitoihin asiakkaan ihotyypin mukaan loppuvoiteet, sisältäen seerumin, kasvovoiteen sekä silmänympärystuotteen

Uutuus! Luminant -kirkastava kasvohoito 115€
Upea kasvohoitokokonaisuus sisältää kirkastavan hedelmähappokuorinnan sekä kuorinnan tehostajan. Peel on naamio viimeistelee ihon hehkun, sisältää myös kasvo- ja päähieronnan.
Kesto 60min.
Face Special kasvohieronta 65€
Ihana rentouttava kasvo- ja silmänympärysalueen kasvohieronta. Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan sekä ihotyypillesi sopivat hoitotuotteet. Hieromme kevyesti myös pään alueen.
Kesto 45min.
Face Special kasvohieronta sekä LED-valoterapia 89€
Sisältää alkupuhdistuksen, elvyttävän ja kosteuttavan kasvohieronnan, LED-valoterapian 20min ja ihollesi sopivat hellivät hoitotuotteet. Hieromme kevyesti myös pään alueen.
Kesto 60min.
Natural luonnonkosmetiikalla tehty kasvohoito 95€
Alkupuhdistus, kuorinta/kuorintanaamio, rentouttava hieronta, kosteuttava/rauhoittava naamio, käytämme hoidossa eco-sertifioituja tuotteita, joilla ei ole tehty eläinkokeita.
Kesto 75min.
Syväkosteuttava Hydramemory Glow Special 110€
Uudistunut, entistäkin kosteuttavampi Hydramemory Glow Special kasvohoito sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kosteusköyhälle iholle, palauttaen ihon kirkkauden ja napakkuuden. Hoitoa tehostetaan hedelmahappokuorinnalla sekä kylmähoidosta inspiraation saaneella Ice Spoons- hieronnalla, joka virkistää ja poistaa tehokkaasti iholta ylimääräistä turvotusta, tehden ihosta hehkuvan ja uudistuneen.
Myös silmänympärysiho käsitellään hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Lisäpalveluna voi valita kangasnaamion.
Kesto 75-90min.
Syväkosteuttava Hydramemory Glow 105€
Uudistunut, entistäkin kosteuttavampi Hydramemory Glow Special kasvohoito sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kosteusköyhälle iholle, palauttaen ihon kirkkauden ja napakkuuden. Hoitoa tehostetaan hedelmähappokuorinnalla sekä klassisella elvyttävällä kasvohieronnalla, joka virkistää ja poistaa tehokkaasti iholta ylimääräistä turvotusta, tehden ihosta hehkuvan ja uudistuneen.
Myös silmänympärysiho käsitellään hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Lisäpalveluna voi valita kangasnaamion.
Kesto 75min.
Syväkosteuttava Hydramemory Instant Express -pikakasvohoito 79€
Uudistunut, entistäkin kosteuttavampi Hydramemory Instant Express pikakasvohoito sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille nopeaankin aikatauluun sovitettuna. Hoito on suunniteltu erityisesti kosteusköyhälle iholle, palauttaen ihon kirkkauden ja napakkuuden. Hoitoa tehostetaan kylmähoidosta inspiraation saaneella Ice Spoons- Express hieronnalla, joka virkistää ja poistaa tehokkaasti iholta ylimääräistä turvotusta, tehden ihosta hehkuvan ja uudistuneen. Lisäpalveluna voit valita kangasnaamion.
Kesto 45min.
Skin Remedy -Herkän ja couperoottisen ihon kasvohoito 110€
Halutessasi sisältää kokonaan hajustamattomat tuotteet.
Alkupuhdistus, entsymaattinen hellävarainen kuorinta, tehokas kasvohieronta, sekä peel-off kasvonaamio ihon tarpeiden mukaan.
Kesto 75-90min.
Hedelmähappokasvohoito Pro Lift Peel 110€
Tehostaa kollageenin tuotantoa ja vähentää juonteita.
Alkupuhdistus, kuorinta tehokkailla ja kirkastavilla hedelmähapoilla, kasvohieronta, silmänympäryshoito sekä voidemainen naamio.
Kesto 60min.
Hedelmähappokasvohoito anti-age Super Peel 115€
Tehostaa kollageenin tuotantoa ja vähentää juonteita.
Alkupuhdistus, kuorinta tehokkailla ja kirkastavilla hedelmähapoilla, tarvittaessa kuorinnan tehostus, kasvohieronta, silmänympäryshoito sekä hyalyronia sisältävä kangasnaamio.
Kesto 75-90min.
Hedelmähappokasvohoito anti-age Ultra Glow Peel 149€
ihoa tehokkaasti kirkastava ja kosteuttava hoito, poistaa näkyvästi ihon ulointa solukkoa, tasoittaa pintasävyä, pieniä uurteita sekä aknearpia. Sisältää kangasnaamion ja silmänympäryshoidon, sekä ihon syvempää solukkoa uudistavan led-valoterapian kasvoille
Kesto 90min.
Kasvohoito Skin Express 99€
Tehostaa kollageenin tuotantoa ja vähentää juonteita.
45min super tehokas kasvohoito anti-age hedelmähapoilla.
Sarja-alennus 10% 4 kerran hoitosarjasta
Ihana Rento -Deep Relax kasvohoito ihotyypin mukaan / Ihana Rento -Deep Clean kasvohoito ihotyypin mukaan 89€
Peruskasvohoito ihotyypin mukaan, sisältää myös päähieronnan.
Kangasnaamiolla 99e
Kesto 60min.
Puhdistava Deep Clean timanttihionta kasvohoito 110€
Timanttikuorinnan sisältävä ihotyypin mukainen kasvohoito, lopuksi elvytystä ja kosteutusta rauhoittavan naamion avulla.
Kesto 75min.
Puhdistava Purifying Healing Earth kasvohoito 119€
Alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta sekä mekaaninen/laitepuhdistus iholle. Rauhoittava tehonaamio sekä kevyt hieronta mikäli iho sen sallii.
Man Space -my face time kasvohoito 99-119€
Hoito tehdään ihotyyppisi mukaan, Alkupuhdistus, kuorinta/kuorintanaamio, puhdistus mahdollisesti laitteella timanttihionta / hydrafacial / ultraääni, hoitohieronta sekä rauhoittava naamio.
Kesto 75-90min.
Mekaaninen ihonpuhdistus 95€
Ihonpuhdistus, joka tehdään käsin, jotta ihohuokoset saadaan puhtaaksi, sisältää naamion ja kuorinnan sekä ihollesi sopivat lopputuotteet. Kesto 60-75min.
Ihana Rento -Deep Relax Face Special 1 kasvohoitokokonaisuus 145€
Sisältää rentouttavan ihotyyppisi mukaisen kasvohoidon, päähieronnnan sekä lisäksi käsien kuorinnan, hieronnan ja kangasnaamiot käsille tai jaloille.
Kesto 90min.
Ihana Rento -Deep Relax Face Special Extra 2 kasvohoitokokonaisuus 169€
Sisältää rentouttavan ihotyyppisi mukaisen kasvohoidon, päähieronnan sekä lisäksi käsien ja jalkojen kuorinnan, hieronnat, sekä kangasnaamiot käsille että jaloille.
Kesto 90-105min.
Led-valoterapiahoito 79€
Led valoterapia (Phototherapy) on yleisesti hyväksytty niin esteettisissä hoidoissa kuin terveydenhuollon/lääketieteen yhteydessä. Todistetusti tehokas teknologia joka uudistaa soluja, edistää ihon paranemista sekä auttaa tulehdustiloihin (akne). Aiheesta löytyy yli 3000 kliinistä/lääketieteellistä julkaisua. Led-valoterapia on yksi nopeiten kasvavista ihonhoitomuodoista ja tarjoaa käyttäjälle aivan uusia hoitomuotoja, joko erikseen omana hoitonaan tai yhdistettynä muihin hoitoihin tai toimenpiteisiin.
Voidaan yhdistää myös kaikkiin kasvohoitoihin.
Kesto omana hoitonaan 45-60min.
Lisäpalveluna 35€.
Dermatude mikroneulaushoito anti-age 177-239€
Dermatude metaterapia hoidossa ihoon tehdään mikrokanavia. Näitä äärimmäisen pieniä mikrokanavia ei havaitse silmällä, mutta niiden tekeminen käynnistää ihon luonnollisen uudistumisprosessin. Se stimuloi ihon kollageenin tuotantoa sekä lisää elastiinisuutta.
Tuloksena iho uudistuu sisältä ulospäin ja näin metaterapia toimii kaksisuuntaisesti.
Tehtyjen kanavien lisäksi, kanaviin viedyt aktiiviaineet tehostavat hoitoa siellä missä ne vaikuttavat tehokkaimmin. Hoito toimii tehokkaimmin sarjahoitona.

 • Kasvot sisältäen kangasnaamion 177€
 • Kasvot ja ryppyjen työstö sisältäen kangasnaamion 199€
 • Decoltee ja kaula sisältäen kangasnaamion 177€
 • Koko kasvot, kaula ja decolte sisältäen kangasnaamiot kaikille alueille 239€
Valitse kasvohoitoihin sopivat lisäpalvelut
 • Led -valoterapia hoito ihotyypin mukaan hoidon yhteydessä 35€
 • Silmänympäryshoito hyalyroni/retinol 15e laitteella 25€
 • Kestovärjäys ripset ja kulmat hoidon yhteydessä 28€
 • Huuli/leuan alueen sokerointi 15€
 • Ripsien tai kulmien värjäys sekä muotoilu 23€
 • Kangasnaamio 15€
 • Laitepuhdistus ultraääni/mikrohionta 15€
 • Kangasnaamiot kasvohoidon yhteydessä käsille sis hieronnan 19€
 • Kangasnaamiot jaloille hoidon yhteydessä sisältäen hieronnan 25€

Hydrafacial-laitekasvohoidot

Hydrafacial- on laitekasvohoito jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään kivuttomasti, iho kuoritaan tarvittaessa myös kirkastavilla hedelmähapoilla sekä aktiiviaineet imeytetään syvälle ihoon tehokkaasti. Varaamme Hydrafacial-hoitoihin 1h hoitoaikaa, näin voimme rauhassa analysoida ihon kunnon. Hoito on unisex.

HydraFacial™ kasvohoidot

HydraFacial™ PERK Lips -huulihoito 49€
Tämä hybridihoito on laite- ja kotihoitotuote yhdessä! Huulten iho kuoritaan hellävaraisesti PERK-hoitopäällä, joka samalla poistaessaan samean, vanhan ihosolukon ihon pinnasta, syöttää sen täyteen ravitsevia tehoaineita. Hoitoa jatketaan kotona PERK huuliseerumin avulla.
HydraFacial™ PERK Eye -silmänympärysten hoito 63€
Tämä hybridihoito on laite- ja kotihoitotuote yhdessä! Silmänympärysiho kuoritaan hellävaraisesti PERK-hoitopäällä, joka samalla poistaessaan samean, vanhan ihosolukon ihon pinnasta, syöttää sen täyteen ravitsevia tehoaineita. Hoitoa jatketaan kotona PERK silmänympärysseerumin avulla.
HydraFacial™ Signature –kasvohoito 119€
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.
HydraFacial™ Clarifying –kasvohoito 159€
Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led- valohoidolla.
Led-hoito 35€
HydraFacial™ Radiance –kasvohoito 199€
Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led -valohoidolla.
Led-hoito 35€
HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito 199€
Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, Dermabuilder™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led -valohoidolla.
Led-hoito 35€
HydraFacial™ Restorative –kasvohoito 220€
Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, vaikuttaa ihon rakenteeseen, aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, RegenGF™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidossa saadaan paras lopputulos sarjahoidolla 3-5 x. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led -valohoidolla.
Led-hoito 35€
Kosteuttava ja elvyttävä kangasnaamio Hydrafacialin yhteydessä 15€

HydraFacial™ vartalohoidot

HydraFacial™ HydraFacial™ Signature kämmenselät (10min) 73€
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.
(ei huokostentyhj., ei Beta-HD)
HydraFacial™ Signature kaula ja decollete (10min) 97€
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.
(ei huokostentyhj., ei Beta-HD)
HydraFacial™ Signature käsivarret (15min) 103€
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.
(ei huokostentyhj., ei Beta-HD)
HydraFacial™ Signature selkä (30min) 134€
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.
HydraFacial™ Signature jalat (30min) 134€
Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.
(ei huokostentyhj., ei Beta-HD)
HydraFacial™ Clarifying selkä (60min) 164€
Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi Led- valohoidolla.
Kosteuttava ja elvyttävä kangasnaamio Hydrafacialin yhteydessä 15€

Vartalohoidot ja hoitokokonaisuudet

Nämä kokonaisuudet on rakennettu kokonaisvaltaista rentoutusta varten. Vartalohoidot hoitolassamme on suunnattu naisille.

Hot Stones hoidot
Kokovartalolle ja kasvoille tehtävä kuumakivihieronta perustuu lämmitettyjen laavakivien ja lunnonmukaisten lämminöljyjen käyttöön. Tämä super rentouttava hoito vaikuttaa monin eri tavoin.
Keho puhdistuu, aineenvaihdunta aktivoituu, selluliitti poistuu, stressin lievittyy.
Myös kivun lievitys, verenkierron elvytys sekä lymfakierron aktivoiminen ovat tämän hoidon tehokkaita puolia.
Hot Stones vartalohieronta Body 89€
Kesto 60 min.
Hot-Stones Body & Soul 119€
Kuumakivihieronta vartalolle, sisältäen rentouttavan pääalueen hieronnan. Voit valita kolmesta eri vartaloöljystä sinulle sopivimman. Kesto 75 min.
Hot-Stones Deep Relax Facial 199€
Kuumakivihieronta vartalolle sisältäen Rento-kasvohoidon – hoidon aikana tehdään rentouttava päähieronta.
Hot-Stones Deep Relax face & body 245€
Kuumakivihieronta koko vartalolle sisältäen kevyet käsi-ja jalkahoidot kangasnaamioilla sekä Rento- Deep Relax kasvohoidon – hoidon aikana tehdään rentouttava päähieronta.
Tranquillity Spa Deluxe 149€
Vartalohoitokokonaisuus – upea vartalohoito jossa käytetään eteerisiä öljyjä sekä hierotaan koko vartalo, kangasnaamiot käsille sekä jaloille. Jos olet raskaana mainitse siitä hoitajalle.
Tranquillity Spa Face & Body Kasvo- ja vartalohoitokokonaisuus 179€
Kasvo ja vartalohoitokokonaisuus – upea vartalohoito jossa käytetään eteerisiä öljyjä sekä hierotaan koko vartalo, sekä Ihana Rento -Deep Relax kasvohoito. Jos olet raskaana mainitse siitä hoitajalle.
Tranquillity Spa Deluxe Double Face & Body 225€
Vartalohoitokokonaisuus sekä kasvohoito – upea vartalo- sekä kasvohoitopaketti jossa tehdään kokovartalohieronta, käsien ja jalkojen kuorinta, käsien ja jalkojen kangasnaamiot, sekä Ihana Rento- Deep Relax kasvohoito silmänympäryshoidolla. Jos olet raskaana mainitse siitä hoitajalle.
Ihana Rento -Deep Relax Face Special 1 145€
Sisältää ihotyypin mukaisen rentouttavan kasvohoidon, päähieronnan sekä lisäksi käsien kuorinnan, hieronnan ja kangasnaamiot käsille.
Ihana Rento – Deep Relax Face Special 2 169€
Sisältää kasvo- ja päähieronnan lisäksi käsien ja jalkojen kuorinnan, hieronnat sekä kangasnaamiot käsille ja jaloille.
Rentouttava niska-ja pääalueen hieronta 59€
Kesto 45min.
Dermatude mikroneulaushoito
Kasvot, kaula ja decoltee 155-255€ riippuen hoidettavista alueista. Kysy lisää sarjahoito-alennuksesta.
Mom to Be -hoito 169€
Raskaana olevan äidin hemmotteluhoito 105min.
Hoito sisältää kevyen käsihoidon käsien kuorinnalla ja naamiohanskoilla, jalkahoidon pedikyyrillä, kangasnaamiosukilla sekä kuorinnalla. Käsien ja jalkojen hemmotteluhieronta sisältyy myös hoitoon. Lisäksi niska ja pään alueen hieronta ♥️
Hoito tehdään istuvassa tai puoli-istuvassa asennossa. Emme käytä eteerisiä öljyjä hoidon yhteydessä.

Jalkahoidot ja geelaukset

Olemme erikoistuneet jalkahoitojen yhteydessä tehtäviin geelauksiin. Värivalikoimassamme on yli 100 erilaista vaihtoehtoa, sekä ranskalainen lakkaus useilla eri pohjaväreillä. Käytämme Mosaic Nails ja Shellac-sarjoja.

Foot Comfort Spa jalkahoito jalkojen kuumakivihieronnalla 125€
Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen varpaiden kynsille, jalkojen ja säärien kuorinnan, kosteuttavat jalkanaamiosukat sekä hieronnan Hot-Stones kivillä säärille ja jalkapohjan alueelle.
Kesto 120min.
Foot Comfort Spa jalkahoito Geelilakkauksella sekä jalkojen kuumakivihieronnalla 139€
Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen varpaiden kynsille led-valokovetteisella geelilakalla (kesto 5-8vkoa), jalkojen ja säärien kuorinnan, kosteuttavat jalkanaamiosukat sekä hieronnan Hot-Stones kivillä säärille ja jalkapohjan alueelle.
Kesto 120-135min.
Happy Feet perinteinen jalkahoito ilman lakkausta Unisex 79€
Kesto 60-75 min.
Foot Comfort perinteinen jalkahoito lakkauksella 89€
Hoito sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkauksen, hieronnan säärille ja jaloille.
Kesto 90 min.
Foot Comfort Spa jalkahoito 105€
Hoito sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan, jalkanaamiosukat, lakkauksen kynsille sekä hieronnan säärille ja jaloille.
Kesto n. 105 min.
Foot Comfort jalkahoito geelilakkauksella 115€
Hoito sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen valokovetteisella Led-valolla (kestää kynnellä 5-8vkoa)
ja hieronnan säärille ja jalalle.
Kesto 105 min.
Lakkauksen huolto +10€.
Ranskalainen +5€.
Foot Comfort Spa jalkahoito geelilakkauksella 119€
Hoito sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, Led-valokovetteisen geelilakkauksen (kestää kynnellä 5-8vkoa),
kuorinnan, jalkanaamiosukat sekä hieronnan säärille ja jaloille.
Kesto 120 min.
Lakkauksen huolto +10€.
Ranskalainen +5€.
Ihanat Spa jalat ja sokerointi säärille 149€
Foot Comfort Spa jalkahoito geelilakkauksella sekä säärten sokerointi.
Hoito sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, valokovetteisen geelilakkauksen, kuorinnan jaloille ja jalkanaamiosukat. Lisäksi säärten sokerointi ja hieronta säärille ja jaloille.
Kesto noin 135 min.
Mom to Be -hoito 169€
Raskaana olevan äidin hemmotteluhoito 105min.
Hoito sisältää kevyen käsihoidon käsien kuorinnalla ja naamiohanskoilla, jalkahoidon pedikyyrillä, kangasnaamiosukilla sekä kuorinnalla. Käsien ja jalkojen hemmotteluhieronta sisältyy myös hoitoon. Lisäksi niska ja pään alueen hieronta ♥️
Hoito tehdään istuvassa tai puoli-istuvassa asennossa. Emme käytä eteerisiä öljyjä hoidon yhteydessä.
Varpaankynsien geelilakkaus sisältäen pedikyyrin 75€
Kesto 60-75 min.
Ranskalainen +5€.
Varpaankynsien geelilakkaus huolto 85€
Kesto 60-90 min.
Ranskalainen +5€.
Pedikyyri 69€
Geelilakkauksen poisto varpaista 67€
Sisältää lakkauksen ja pedikyyrin
Jalkahieronta 59€
Sisältää kuorinnan, hieronnan ja jalkanaamiosukat.
Kesto 45 min.

Kädet ja kynnet

Huomioithan että teemme kynsiin kevytgeelausta kesto-ja geelilakkauksilla luonnonkynnen päälle. Emme huolla vahvoja geeli-tai akryylikynsiä. Jos sinulla ol kysyttävää kynsien geelauksista niin älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse. Näin varmistamme että aikamme riittää sinulle ja kyseessä on oikea kynsien huoltopalvelu.

UUSI! Mosaic Nails/Shellac kestolakkaus 62€
Sis manikyyrin.
Glitteri/ranskalainen 65-75€
Sisältää manikyyrin.
Kestolakkaus/geelilakkaus huolto yksivärinen 65-69€
Glitteri/ranskalainen huolto 79€
Comfy Hands -perinteinen käsihoito 52€
Luonnonkynnen geelauksen poisto ja kestolakkaus 85€
Spa käsihoito 69€
Spa käsihoito ja Shellac kestolakkaus 95€
Sisältäen kestolakkauksen, kuorinnan, kynsien siistimisen, lämpöhauteen sekä käsinaamion ja hieronnan.
Kestolakkauksen poisto 42€

Kaikki kestolakauksemme sisältävät manikyyrin!

Ripsienpidennykset / Lash Lift / Brow Lift

Tulethan ripsipalveluihin mielellään puhtailla ripsillä. Älä käytä vedenkestäviä tuotteita samana päivänä ennen ripsipalvelujen ottamista, poistoaineet joita käytämme sisältävät aina öljyjä, jotka heikentävät ripsien taivutuksia ja liimojen pysyvyyttä.

LashLift/ripsien kestotaivutus sisältäen kestovärjäyksen ripsille 75€
LashLift sekä kestovärjäys ripset ja kulmat sekä kulmien muotoilu 95€
BrowLift ja kestovärjäys kulmille 59€
Lashlift sekä Browlift sisältäen kestovärjäyksen ripsille ja kulmille 120€
Uudet volyymiripsipidennykset 132€
Volyymihuolto 80€
Uudet klassiset ripsien pidennykset 98€
Huolto klassinen 74€

Pikahuolto palvelut on tarkoitettu lähinnä omille asiakkaillemme, jos olet tulossa huollattamaan toisen tekijän tekemiä ripsiä, soitatko etukäteen meille.

Sokeroinnit

Sääret 44€
Reidet 44€
Reidet ja sääret 69€
Kainalot 29€
Bikinilinja 36€
Täydellinen bikini 59€
Brasilialainen (vain naisille) 89€
Käsivarret 45€
Ylähuuli 20€
Sokerointi useita alueita 90€/h

Meikkaus

Hoitolassamma toimii tällä hetkellä 6 kosmetologia joista neljä on erikoistunut meikkauksiin ja maskeerauksiin. Palveleluumme kuuluvat juhla-ja häämeikkaukset sekä meikinopastukset. Voimme palvella myös juhlaseurueita yhtäaikaa tiloissamme.
Meikkauspalveluissa teemme yhteistyötä lisäksi kampaamo Jörö-Jukka Salonin kanssa, joka toimii Rotuaarin toisella puolella Kirkkokadulla.

Juhlameikki 89€
Päivämeikki 65€
Morsiusmeikki hääpäivänä tai kuvauksiin 125€
Morsiusmeikki sisältäen suunnittelun 159€
Morsiusmeikki sisältäen koemeikin 199€
Meikinopastus 90min 95€

Kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä muotoilu 37€
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 28€
Ripsien kestovärjäys 28€
Kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 23€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 28€