KOSMETOLOGIN & IHOTAUTILÄÄKÄRIN TULOKSELLINEN YHTEISTYÖ

Esteettinen kauneushoitola.

katriina_lehtinenOlen Katriina Lehtinen, ihotautien erikoislääkäri. Panostan hyvään asiakassuhteeseen ja asiakkaan pitkäaikaiseen ohjaamiseen iho-ongelmien hoidossa.

Olen työskennellyt monenlaisten ja eri-ikäisten ihotautipotilaiden, kuten atoopikkojen, akne- ja psoriasispotilaiden kanssa.

Kauneussalonki Oulussa teen ihon glykolihappokuorintoja ihotautilääkärien käyttöön tarkoitetuilla NeoStratan hapoilla.

Olen neljän lapsen äiti ja innostun työn ohella perheen kanssa puuhailemisesta, liikunnasta ja musiikista.

glykolihappokuorinta

Ihotautilääkärin tekemä glykolihappokuorinta on ihon pinnallinen kemiallinen kuorinta. Sarjana toteutettuna voidaan päästä keskisyvän kuorinnan tehoihin, kun hapon voimakkuutta päästään nostamaan. Nämä kuorinnat ovat tehokkaita ja turvallisia. Ne kuorivat ihon pintaa hellävaroen tehden ihosta raikkaammman, heleämmän ja väriltään sekä rakenteeltaan paremman. Iho alkaa tuntua sielämmältä ja sen täyteläisyys lisääntyy. Kuorinnat toteutetaan NeoStratan alkuperäisellä glykolihapolla, jonka taustalla on yli 45v tutkimustyötä sen vaikutuksista ihoon.

Glykolihappokuorintojen aiheita voivat olla; ihon epäpuhtaudet (akne, ruusufinni), pigmenttihäiriöt, valovauriot ja ikääntymismuutokset (hienot juoneet ja rypyt) ja kuiva iho.

Kauneussalonki Oulussa olemme yhdistäneen kosmetologin ja ihotautilääkärin keinot ihon hoidossa, sillä olemme varmoja, että paras tulos saavitetaan kosmetologin ja ihotautilääkärin saumattomalla yhteistyöllä. Tutustu myös meidän eri ihotyypeille räätälöityihin hoitopaketteihin, parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.