Palvelemme sopimuksen mukaan joustavasti myös lauantaisin.

HydraFacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin sekä New Beauty -lehden toimesta vuonna 2015.
www.hydrafacial.fi

Clean & Hydrate -Hydration kasvohoito 99e Decolte 35e

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Laite kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle upean hyvää oloa hehkuvan kuulauden kirkastaen ihoa.

Deep Clean kasvohoito sis happokuorinnan 139e Decolte 75e

Sycäpuhdistava hoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoidon aikana poistetaan Hydrafacialin omalla patentoidulla tekniikalla musta- ja valkopäät ihosta kivuttomasti jättäen ihon pehmeäksi ja kuulaaksi. Kasvohoidon aikana tehdään myös Glysal-happokuorinta.

Special kasvohoito sis happokuorinnan 149e

Syväpuhdistava hoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Tässäkin hoidossa musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% Glysal happokuorinta.

Anti-Age kasvohoito sis tarvittaessa happokuorinnan 165e Decolte 89e

Kypsän ja aikuisen ihon täydellinen kasvohoito joka korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin, hyödyntäen Dermabuilder peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä Hydrafacial tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös Glysal happokuorinta.

Skin Tone kasvohoito 175e Decolte 59e

Ihon värihäiriötä eli hyperpigmentaatiota korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikallisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille joilla on värihäiriötä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon ja kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä kokonaan eroon. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta jotta hyperpigmentaatio ei uudistuisi. Hoidon tuloksena on puhdas, kuulas ja tasaisempi ihon väri.

Clean & Hydrate hoito selälle 115e
Clean & Hydrate hoito käsivarsille 92e
Clean & Hydrate hoito säärille 95e

Hoito löytyy valikoimasta Kirkkokadun idyllisestä salongista ❤️